.

.

.

TORSDAG

Med en vis skepsis blev vejrudsigten fulgt i dagene op til starten på dette års turnering. Der var nemlig lovet regn og torden, så det var til stor glæde, at torsdagen oprandt med solskin, blå himmel og kun ganske få skyer i sigte. Ved 17-tiden kom en byge forbi og gav de sidste bolde lidt vand. Præmieoverrækkelsen blev afholdt i tørvejr, og så snart den var afviklet begyndte det at regne for alvor. I sandhed heldigt at det ventede så længe 🙂

Det saftigste rough var i anledning af turneringen blevet trimmet, så banen var i topform også til dette års turnering. Slagspilsrækken samt A- og B-rækken fik lov til at lægge ud på mesterskabssløjfen (Gul/Rød), mens C-rækken spillede Danske Bank Blå / Gul sløjfe. A-, B- og C-rækkerne spillede stableford.

Weber var sponsor for den samlede turnering. Der var nærmest pinden på alle par3 huller, og turneringsudvalget havde indført en gratis runde i hver specialkonkurrence. Dagens konkurrence var putting.


FREDAG

En nat med ca. 25 mm regn dannede optakt til fredagens spil. Småbyger fra morgenstunden blev afløst af perfekt golfvejr med næsten vindstille forhold. Ca. kl. 15 begyndte det at regne igen, så spillere med sene starttider fik en del vand med på runden.

A-rækken spillede slagspil, mens B- og C-rækkerne spillede stableford.

Dagens specialkonkurrence var Bassin Chipping.

Præmieoverrækkelsen foregik i silende regn, hvorefter restauranten serverede spidstegt pattegris med diverse tilbehør for ca. 90 spillere, som havde en super hyggelig aften.


LØRDAG

Lørdag oprandt med skyer og kedeligt gråvejr. Ved middagstid gik der hul i skydækket og solen tittede lejlighedsvist forbi.

Kl. 13 kunne der afholdes præmieoverrækkelse for Aalborg Open. Bedste runde i turneringen blev spillet af Jonas Laursen, der scorede 63 netto. Dette var dog ikke nok til at sikre den samlede sejr, der gik til Lise Berendt, Aalborg.

Mens open-spillerne pakkede sammen og hyggede sig med bullseye chipping spillede A-, B- og C-rækken ufortrødent videre. Ialt 225 spillere var tilmeldt årets turnering, der var fuldtegnet.

For sidste gang i 2017 blev Weber ved 18:30-tiden takket for præmierne og turneringen lukkede og slukkede med præmieoverrækkelse og et trefoldigt leve for Aalborg Golf Klub.

Vi glæder os til at se jer igen i 2018!

Del det!