.

TORSDAG

Med en vis skepsis blev vejrudsigten fulgt i dagene op til starten på dette års turnering. Der var nemlig lovet skybrud og torden, så det var til stor glæde, at torsdagen oprandt med solskin, blå himmel og kun ganske få regnbyer.

3 uger før tee-off var klubben vært for Made in Denmark Challenge, så banen var i topform også til dette års turnering. Slagspilsrækken samt A- og B-rækken fik lov til at lægge ud på mesterskabssløjfen (Gul/Rød), mens C-rækken spillede Danske Bank Blå / Gul sløjfe.

Weber var sponsor for den samlede turnering. Der var nærmest pinden på alle par3 huller, og turneringsudvalget havde indført en gratis runde i hver specialkonkurrence. Dagens konkurrence var putting.

FREDAG

Solen bragede ned over Aalborg, og der blev svedt bravt på runden. Nu var det lige før at vi klagede over varmen. Der skulle hældes rigeligt med væske ind under runderne for ikke at komme i underskud.

Det nye tiltag med at lukke grillen og i stedet have fuldt menukort i restauranten fik tommelen ned i løbet af torsdagen. Grillen genåbnede derfor om fredagen til stor tilfredshed for de fleste. Samtidig genindførtes på opfordring scoreopdatering på terrassen. Man skal passe på med at gøre op med traditionerne i fornyelsens tegn 🙂

Dagens specialkonkurrence var Bulls Eye Chipping.

LØRDAG

Sidste dag oprandt, og det var stadig habilt sommervejr.

Desværre oplevede vi i år at 4 spillere blev diskvalificeret fra præmierækken på grund af forkert udfyldte scorekort. Det er ærgerligt, og heldigvis ikke noget vi ser så tit. Derfor følger en stor opfordring til at tjekke scorekortene grundigt inden de afleveres til turneringsledelsen.

Med præmieoverrækkelsen vel overstået og tak til sponsor samt trefoldigt leve for Aalborg Golf Klub blev dette års turnering afsluttet på terrassen.

Vi glæder os til at se jer igen i 2017!

Banen er lukket pga. rimfrost - har du booket tid i det interval, hvor banen er lukket, er din tid tabt. Bestil venligst en ny!