Løbende

Deltagere

Et hold består af to spillere, hvoraf den ene skal være en ledende medarbejder i sponsors virksomhed. HCP grænsen er 40. Har en spiller et handicap større end 40, reduceres til det 40 i turneringen.

Turneringsform:

Kampe spilles som stableford over 18 huller. Der spilles stableford fra 7/8 spillerhandicap, den bedste score pr. hul er tællende til holdscoren.
Der spilles indledende puljespil, og hvert hold er garanteret minimum 3 kampe.
Alle puljekampe skal afvikles inden den 31. juli 2017. Er kampen ikke afviklet inden denne dato, så deles kampen og hvert hold får 1 point.
Der gives 2 point for en sejr og 1 point for en uafgjort kamp. Ligger flere hold lige ved puljespillets afslutning, er det i første omgang holdenes indbyrdes kamp som tæller. Er den endt uafgjort, så findes vinderen ved lodtrækning.
Puljevinderne og de to bedste toere går videre til knockout kampe. Disse afvikles i perioden fra 1/8-2017 til 30/11-2017. Skulle en knockout kamp ende uafgjort, er det den bedste score på hul 18, der tæller. Står det også lige her, så tæller scoren på hul 17 og så fremdeles.

Teesæt

Klubtee

Regler:

Der spilles efter Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews' fastsatte regler, med tillæg af de lokale regler. Det påhviler deltagerne at gøre sig bekendt med klubbens lokale regler, inden de går ud på runden. Bliver en spiller diskvalificeret pga. regelbrud, har spilleren ingen indflydelse på holdets resultat, der i så fald afgøres af den tilbageværende spillers resultat.

Antal hold:

36 hold efter først til mølle-princippet.

Tilmelding:

Via hjemmesiden senest tirsdag den 28. februar 2017.

Spilleplan:

Offentliggøres hurtigst muligt efter tilmeldingsfristen.

Turneringsleder:

Sekretariatet i Aalborg Golf Klub / 98 34 14 76
Banen er lukket pga. rimfrost - har du booket tid i det interval, hvor banen er lukket, er din tid tabt. Bestil venligst en ny!