En god nats søvn efter en god runde golf?

Kommer du langvejsfra, eller trænger du blot til en fridag, når du skal spille golf i Aalborg Golf Klub, kan klubben anbefale overnatning med god mad og service på de hoteller, vi har samarbejde med.

Nyd nærheden til storbyen Aalborg og brug noget af tiden til en række skønne kulturoplevelser som koncerter, revyer fx i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Som gæst på Scheelsminde kan du samtidig nyde vores lækre køkken og gode værelser – og vi hjælper meget gerne med at bestille tid på en bane m.m.

Kontakt Scheelsminde på 98183233 eller skriv til os her Scheelsminde@scheelsminde.dk og hør om hvordan du kommer tæt på store golfoplevelser samtidig med, at du nyder et skønt ophold tæt på storbyen Aalborg

Læs mere om vores golfpakker her.

 

Phønix Hotel Aalborg kan tilbyde dig et lækkert ophold i forbindelse med din golfrunde hos os. Vælg en pakke med greenfee, overnatning og morgenbuffet eller supplér med en lækker 2-retters efter køkkenchefens valg.

Læs mere om Phønix golfpakker HER.

Phønix Hotel Aalborg facade

Er du mere til et ophold i feriehus, så kan du med fordel besøge Sol & Strands hjemmeside ved at klikke på billedet ovenfor.

Jeres ferie er vigtig! I snakker om, hvor I vil hen, hvad I skal opleve, hvornår på året I skal af sted, og I glæder jer til endelig at komme væk fra hverdagen og bare nyde tiden. Ferien er dyrebar, og I ønsker at få en vellykket ferie, hvor alt det praktiske bare fungerer. Hos Sol og Strand ved vi, at ferien er vigtig, at tiden er dyrebar og at ferieoplevelserne varer evigt og, som H.C. Andersen skrev, at rejse er at leve. Hos Sol og Strand ønsker vi at hjælpe jer med at få den bedste ferie i Danmark.

Hotel Aalborg er et hyggeligt og stemningsfyldt hotel i Aalborg Centrum.

Kombiner dit golfspil med et hyggeligt kollegatræf/vennesamling med en stor kulturoplevelse i Aalborg. Køb din golfpakke på Hotel Aalborg.

Gode priser, gode faciliteter og alle Aalborg seværdigheder lige i nærheden, f.eks. Musikkens Hus, Kunsten, Aalborg Zoo, Nordkraft, Domkirken, de bedste gourmetrestauranter, en flot walk/talk langs den nye havnepromenade og meget mere..

Hotellet guider gerne og tager sig af logistikken. Se www.hotel-aalborg.com/tilbud

Hotel Gestus – en del af Milling Hotels.

Hotel Gestus, er et hyggeligt hotel med en god stemning og et smilende personale som står klar til at byde velkommen. Hotellet har en central beliggenhed i Aalborg, med få minutters gang til gågaden, tog og bus.

Hotellet har 89 værelser – alle med stilfuld indretning. Vi byder på en hyggelig atmosfære med rig mulighed for at nyde en drink eller en kop kaffe i vores lobby.

Hotel Gestus – Home away from home.

Læs mere om Gestus’ golfpakker HER.

Er du til Bed and Breakfast kan du med fordel besøge én af disse sider.

Boelsgaard B&B

Aurora B&B

Del det!