Aalborg Golf Klub blev stiftet i 1908 på initiativ af Eugen Schmidt, en ung kemiingeniør, som flyttede til Aalborg i 1907. Schmidt var meget idrætsinteresseret og havde fra sine unge år dyrket roning, fægtning, tennis og skøjteløb. I 1896 deltog han i de første olympiske lege i Athen, og vandt i 1900 OL-guld i tovtrækning.

Efter sin ankomst til Aalborg gik han straks igang med at fremme og deltage i forskellige idræts- og sportsgrene, herunder også anlæggelse af den første golfbane i Aalborg. Han stiftede også SIFA i Aalborg.

Banen er beliggende e smukt let kuperet terræn med søer og skov tæt ved Limfjorden.
Klubben har været vært for flere mesterskaber, senest Made in Denmark Challenge i 2016, og har en organisation, der professionelt kan bidrage med gode oplevelser, store som små.

Klubben har været vært for flere mesterskaber, senest Made in Denmark Challenge i 2016, og har en organisation, der professionelt kan bidrage med gode oplevelser, store som små.

luftfoto 45-041-008263-35