”Regler” i MIX-klubben

Mødetid og sted:

• Vi går 9 huller på 9-hulssløjfen, og du møder min. 15 min. før du skal spille. Mødested er teested på hul 1.

Scorekort:

• HUSK, at printe dit eget scorekort ud (check på tavlen hvilken sløjfe der er 9-huls). Du skal aflevere scorekortet underskrevet efter endt spil (vi registrerer i golfbox). Der vil ligge en plastiklomme på halvmuren ind til restauranten til scorekort.
  • Scorekort der ikke er udfyldt korrekt og ikke er underskrevet er ugyldige.
  • Hvis man ikke ønsker, at bliver reguleret i Hcp kan man, når man tilmelder sig skrive i Bemærkninger, at man ikke ønsker at deltage i turneringen. Så registrerer vi det ikke. (Heller ikke i forbindelse med præmieuddelingen til fællesspisningen)

TILMELDING til spil:

• Du skal selv tilmelde dig på golfbox – klubturnering- Mix-klub .

Tilmeldingen er åben fra torsdag kl. 17:30 til tirsdag kl. 23:59 (herefter INGEN tilmelding).

– er du i tvivl om hvordan du tilmelder dig, hjælper vi gerne.

Under bemærkninger skal du skrive tidspunkt for hvornår du tidligst kan slå ud.

• FORSØG resten af sæsonen:

Tiderne i golfbox (fra 16.45-17.45), bliver blokeret så I skal ikke booke en tid mere. Helle melder ind til kontoret onsdag formiddag hvilken tider mix-klubben skal bruge. Vi har også fået lov til at gå 3 bolde hvis vi mener der er behov for det.

Golfbox laver spillerlisten, så det er tilfældigt hvem der kommer til at spille sammen. Det eneste vi tager hensyn til, er hvilket tidspunkt du er klar til, at slå ud og ikke hvem der gerne vil gå sammen.

• Du vil få tilsendt en spillerliste senest torsdag kl. 12:00 på mail. Og det er denne spillerliste der er gældende (dette skal respekteres).
  • Bliver man forhindret i at spille så melder man afbud – send en sms til Helle på 22749282.

Hygge med fællesspisning:

Der er fællesspisning den 2. torsdag i måneden, hvor der også vil være uddeling af månedspræmier. Tilmelding til spisning skal ske sammen med tilmeldingen til spil i golfbox.

Kontingent:

• Kontingentet er kr. 300 årligt, som betales senest den 01. marts 2018 på konto 9009 4587367152. HUSK at du skal påføre dit navn og medlemsnummer, når du indsætter pengene (pengene bruge hovedsaligt på præmier).

Diverse info.:

• Da det er en tællende turnering vi spiller, er det ikke tilladt, at spille med moligan.

Vær med til, at vi alle får en god runde på banen.

Vi spiller alle i forskelligt tempo, men af hensyn til et godt flow på banen er det vigtigt, at golfrunden ikke tager 5 timer. Hvis dit hold mister kontakten med holdet foran, så spiller I for langsomt, og I er nødt til at sætte tempoet op.

Spilletempoet kan have flere grunde, men uanset hvilket tempo der spilles i, skal man lukke en hurtigere spillegruppe igennem, også selvom der ikke er hul frem til gruppen foran.

Tempoet kan sættes op ved:

• at man går hurtigere frem til sin bold
  • at man samler bolden op, når man har brugt sine slag
  • at den, der har honnøren slår ud inden man noterer score på det foregående hul
  • at du gør dig klar til at slå eller putte, imens en medspiller er i gang
  • at du under hele runden er bevidst om ikke at forsinke spillet
  • at I lukker igennem, når I skal lede efter en bold, hvis holdet bag jer er klar (også selv om vi spiller turnering).

De bedste golfhilsner fra Lotte, Hanne, Gianna, Jens og Helle

Kunne du lide det? Del det!