Mandagspigerne 2018

I Aalborg Golfklub findes en del interne klubber.

Mandagspigerne er en af dem – en klub for golfglade piger i alle aldre, der har lyst til at spille med mange forskellige piger hen over sæsonen.
Du kan komme i mandagspigerne direkte fra kaninklubben med det HCP du har opnået der, og skulle du ha´ lyst til et par gratis prøverunder med os, skal du blot kontakte Dorte Jensen på kontoret, så vil hun sørge for at muliggøre det.

Generel information, som gælder hele sæsonen:
Du kan indtil 14. marts tilmelde dig mandagspigerne via “Tilmeldingsblanket” på mandagspigernes hjemmeside. Pris for medlemskab er 350 kr. Konto nr.: 9280 4587125957 (Husk dit navn på indbetalingen) Mandagspiger fra 2017 skal IKKE gentilmelde, men blot betale 🙂

Mandagspigerne spiller som udgangspunkt 18 huller med udgang mellem kl. 12:15 og 14:00

Du skal selv tilmelde dig på golfbox både på almindelige dage og på dage med spisning.
På alm. dage inde i selve tidsbestillingen på den tid, der vil passe dig (Udelukkende mandagspiger kan tilmelde sig i det tidsrum vi har tildelt). Til almindelige mandage tilmelder man altid kun sig selv, og I sørger for, at der kun bookes op til 3-bolde
Vi appellerer til, at man hen over året spiller med så mange forskellige spillere som muligt
På spisedagene som vi plejer via “Klubturneringer” og den mandagspigeturnering, der er sat op til den aktuelle dato……..kaptajnerne udarbejder spilleplaner for hold de dage. (Tilmeldingen på spisedagene kræver, at du svarer på, om du ønsker at spise med efter spil).
Efter sidste tilmeldingsfrist genereres spilleplan og hold, som vil være at finde på Golfbox
Hvis man senere får behov for afmelding af mad, skal man senest fredag i ugen før ringe til restauranten på tlf. 98 34 23 74.
OBS!! Kommer du trods tilmelding ikke til spisning, hæfter du for middagsprisen i restauranten.

Der vil være to startere – Se “Spilleplaner 2018” her på hjemmesiden:
Vi skiftes til at være starter, og alle får en tjans. Det er 1. starters job at have en højaktuel startliste med ….eller hente en på kontoret på selve spilledagen (Kontoret vil gerne sørge for et print)
Det er starters opgave at sørge for at spilletidspunkterne overholdes og der orienteres om og evt. uddeles opskrifter på dagens spilform. Afbud på dagen kan betyde ændringer i spilleplanen, her træffer starter de nødvendige beslutninger.
Tider på spilleplanen skal overholdes – mød op 10 min. før din tee-off.
Der vil være starterskift omkring kl 13:15 – sørg for at booke din tid, så den passer med din startertjans.

Hvis du på dagen pludselig bliver forhindret i at møde op eller er forsinket, ring/sms da besked til én af dine medspillere eller til starteren.

Efter endt spil afleveres scorekortene i plastlommen, der hænger på Mandagspigernes opslagstavle i omklædningsrummet.

Kortet skal være korrekt udfyldt – alle felter skal være udfyldt. Desuden skal kortet være underskrevet af både spiller og markør. Vinderne vil derefter kunne ses her på hjemmesiden.

Hvis en spiller ikke ønsker at deltage i en tællende runde af en eller anden årsag f.eks. dårligt vejr, træthed, ophedet møde på arbejde eller andet, kan vedkommende inden runden påbegyndes sætte kryds over sit scorekort og dermed markere, at vedkommende ikke deltager i turneringen, men i en social runde med andre Mandagspiger.

Den første mandag i måneden er der fællesspisning i restauranten for alle mandagspiger, og vi deler månedens præmier ud. Disse mandage spiller vi i en stor gruppe og vi finder på et socialt spil – hold eller par.
Der er derfor ikke individuelle præmier, men kun præmier til holdene. Der er præmier til 1., 2. og 7. pladsen

Mandagspigerne opfordres dog også til, at man hver mandag efter endt spil og under uformelle former hygger sig i restauranten sammen med sine medspillere.

Der er præmie for A og B rækken:
A rækken går til og med hcp. 28,4
B rækken går fra hcp. 28,5

Sæsonstart med spisning vil i år være 26. marts. HUSK tilmelding via Klubturneringer i GolfBox

Bustur 9. juni til Blokhus   …..(sæt allerede nu kryds i kalenderen)
Klubben giver morgenkaffe med rundstykker og en lille én til ganen. Der gives også tilskud til bussen, men vi regner med egenbetaling på 100 kr. Green fee, mad og egenbetaling til bus bliver 350 kr, som indbetales sammen med med tilmelding.

Vi opfordrer også alle mandagspiger til at deltage i diverse “Open Damedage.” Det er hyggeligt at se kendte ansigter blandt de mange fremmede – og der er gode oplevelser at hente.
Se selv på div. klubbers hjemmesider og tilmeld jer sammen med en makker – så ses vi.

God Sæson
Bente Petersen, Else Fuglsang, Inge Kjøbsted og Laila Kortegaard

Vær god ved banen vær god ved hinanden

Did you like this? Share it!