Mandagspigerne 2017

I Aalborg Golfklub findes en del interne klubber.

Mandagspigerne er en af dem – en klub for golfglade piger i alle aldre, der har lyst til at spille med mange forskellige piger hen over sæsonen.
Du kan komme i mandagspigerne direkte fra kaninklubben med det HCP du har opnået der, og skulle du ha´ lyst til et par gratis prøverunder med os, skal du blot kontakte Dorte Jensen på kontoret, så vil hun sørge for at muliggøre det.
Vi henvender os også til jer, der er på arbejdsmarkedet, da der er mulighed for at få en sen starttid mellem 15.30 og 16.00.

Generel information, som gælder hele sæsonen:
Du kan indtil 14. marts tilmelde dig mandagspigerne via “Tilmeldingsblanket” på mandagspigernes hjemmeside. Pris for medlemskab er 350 kr. Konto nr.: 9280 4587125957 (Husk dit navn på indbetalingen)

Mandagspigerne spiller som udgangspunkt 18 huller i to grupper – en tidlig gruppe fra kl. 13:00 og en senere fra kl. 15:00, med tee-off efter en endelig spilleplan.
Ved du på forhånd, at der er dage, hvor du ikke kan spille, skal du slette dig på golfbox senest onsdagen før kl. 23.00. (Find match under klubturneringer)
I løbet af torsdag inden spilledagen får du en mail med din starttid, og du skal så selv booke tiden i golfbox inden lørdag kl. 24.00, da tiden ellers kan bookes af alle andre golfspillere.

Der vil være en starter for hver af de to grupper – Se “Spilleplaner 2017” her på hjemmesiden:
Kl. 13:00 – 14:00 – Starter går med i sidste bold
Kl. 15:00 – 16:00 – Starter  går med i sidste bold
Tider på spilleplanen skal overholdes – mød op 10 min. før din tee-off.

Hvis du på dagen bliver forhindret i at møde op eller forsinket, ring/sms da besked til én af dine medspillere eller til starteren.

Vi skiftes til at være starter, og alle har fået en tjans bortset fra de, der på grund af arbejde altid skal have sen start.

Det er starters opgave at sørge for at spilletidspunkterne overholdes og der orienteres om og evt. uddeles opskrifter på dagens spilform. Afbud på dagen kan betyde ændringer i spilleplanen, her træffer starter de nødvendige beslutninger.

Efter endt spil afleveres scorekortene i plastlommen, der hænger på Mandagspigernes opslagstavle i omklædningsrummet.

Kortet skal være korrekt udfyldt – alle felter skal være udfyldt. Desuden skal kortet være underskrevet af både spiller og markør. Vinderne vil derefter kunne ses her på hjemmesiden.

Hvis en spiller ikke ønsker at deltage i en tællende runde af en eller anden årsag f.eks. dårligt vejr, træthed, ophedet møde på arbejde eller andet, kan vedkommende inden runden påbegyndes sætte kryds over sit scorekort og dermed markere, at vedkommende ikke deltager i turneringen, men i en social runde med andre Mandagspiger.

Den første mandag i måneden er der fællesspisning i restauranten for alle mandagspiger, og vi deler månedens præmier ud. Disse mandage spiller vi i en stor gruppe med teeoff mellem 14:30 og 16:00 og vi finder på et socialt spil – hold eller par. Der er derfor ikke individuelle præmier, men kun præmier til holdene. Der er præmier til 1., 2. og 7. pladsen

Mandagspigerne opfordres dog også til, at man hver mandag efter endt spil og under uformelle former hygger sig i restauranten sammen med sine medspillere.

Tilmeldingsliste til spil og spisning disse første mandage foretages af jer selv via Golfbox on-line – tilmeldingen kræver, at du svarer på, om du ønsker at spise med efter spil.
– efter sidste tilmeldingsfrist genereres spilleplan, som vil være at finde på Golfbox
– ved afmelding af mad skal man senest torsdag i ugen før ringe til restauranten på tlf. 98 34 23 74.

OBS!! Kommer du trods tilmelding ikke til spisning, hæfter du for middagsprisen i restauranten.

Der er præmie for A og B rækken:
A rækken går til og med hcp. 28,4
B rækken går fra hcp. 28,5

Sæsonstart med spisning vil i år være 3. april. HUSK tilmelding via GolfBox

Da de 2 grupper af mandagspiger kun mødes de gange, hvor vi har spisning, arrangerer kaptajnerne ingen kør-selv-tur i år.

Lørdag d. 10. juni Bustur til Mariagerfjord Golfklib
Klubben giver morgenkaffe med rundstykker og en lille én til ganen. Der gives også tilskud til bussen, men vi regner med egenbetaling på 100 kr. Green fee, mad og egenbetaling til bus bliver 350 kr, som indbetales sammen med med tilmelding – se mere HER.

Vi opfordrer også alle mandagspiger til at deltage i diverse “Open Damedage.” Det er hyggeligt at se kendte ansigter blandt de mange fremmede – og der er gode oplevelser at hente.
Se selv på div. klubbers hjemmesider og tilmeld jer sammen med en makker – så ses vi.

God Sæson
Eva Opstrup, Bente Petersen, Jytte Feiner og Hanne Jørgensen

Vær god ved banen vær god ved hinanden