Svar rigtigt på månedens regelspørgsmål og vær med i lodtrækningen om månedens præmie

Præmien kan variere fra en flaske vin til greenfeebilletter eller en anden spændende præmie

"Den nemme"

Felter markeret med * skal udfyldes.

En spiller skal slå over vandhazarden(søen) på gul 9. Bolden lander tæt på vandhazardens grænse på modsatte side af vandhazarden. Spilleren er i tvivl, om bolden lige nåede over eller om den ligger i vandhazarden og ikke kan spilles. Bolden kan ikke være tabt andre steder end i vandhazarden. Kan spilleren for at spare tid spille en provisorisk bold?

Månedens præmie: 2 greenfeebilletter til Norddjurs Golfklub

"Den svære"

Felter markeret med * skal udfyldes.

Fra teestedet slår en spiller sin bold i retning af en vandhazard. Hazarden er på alle sider omgivet af tætklippet areal, og det er således en kendsgerning eller så godt som sikkert, at bolden er i hazarden. Spilleren dropper en bold efter 26.1b. Før han slår til den droppede bold, opdager en hans medslagspillere, at den oprindelige bold ligger lidt længere fremme. Der er ikke gået 5 minutter. Må/skal spilleren fortsætte med den oprindelige bold og hvorfor/hvorfor ikke ?

Månedens præmie: 2 greenfeebilletter til Norddjurs Golfklub

Du kan godt nøjes med at indsende svar på det ene spørgsmål.
For at registrere dit svar, skal du trykke på knappen “indsend dit svar”. Ønsker du at svare på begge spørgsmål, skal du således trykke på “indsend dit svar” under hvert spørgsmål.