Svar rigtigt på månedens regelspørgsmål og vær med i lodtrækningen om månedens præmie

Præmien kan variere fra en flaske vin til greenfeebilletter eller en anden spændende præmie

"Den nemme"

Felter markeret med * skal udfyldes.
Du tager lempelse for en ikke flytbar forhindring. Du finder nærmeste punkt for lempelse og dropper i inden for en køllelængde ikke nærmere flaget. Da bolden rammer jorden, springer den fremad og kommer til hvile 30 cm nærmere hullet men ikke uden for droppeområdet. Skal bolden droppes om?

Månedens præmie: 2 flasker hvidvin

"Den svære"

Felter markeret med * skal udfyldes.

Fra teestedet slår en spiller sin bold i retning af en vandhazard. Bag hazarden er der skov, og foran er der både tætklippet areal og  rough. Ingen af spillerne på holdet ser bolden gå i hazarden. De bliver enige om, at da de ikke kan finde bolden, er den i hazarden, og spilleren dropper en bold bag hazarden i overensstemmelse med regel 26-1b. Spilleren spiller hullet færdigt, og slår ud fra næste teested. Spilleren slår bolden på green efter at have droppet bag hazarden og bruger 2 put. Hvad er spillerens score på hullet?

Månedens præmie: 2 greenfeebilletter til Hedensted Golfklub

Du kan godt nøjes med at indsende svar på det ene spørgsmål.
For at registrere dit svar, skal du trykke på knappen “indsend dit svar”. Ønsker du at svare på begge spørgsmål, skal du således trykke på “indsend dit svar” under hvert spørgsmål.