Spil som proerne...

Hulspil (også kaldet Match Play) er en grundtype af spil inden for golfsporten. Hver spiller i matchen tæller det antal slag, vedkommende har brugt på det enkelte hul, sammen. Den, der har brugt færrest på et hul, vinder hullet. Den, der har vundet flest huller, når spillet er slut, vinder matchen.

Hulspil er en meget spændende form for golf, hvor der er direkte konsekvens af dit spil, men hvor en runde ikke er ødelagt efter 10 slag på hul 1. Vinderen er den der har vundet flest huller når runden er omme. En runde kan f.eks. godt slutte på hul 16, hvis man fører med 3 huller. Så vinder man 3/2 (3 up med 2 huller igen).

En del af charmen ved hulspil ligger i, at man ikke nødvendigvis prøver at spille hullerne i så få slag som muligt, men at man prøver at vinde hullerne ved enten at spille forsigtigt eller ved at satse, afhængig af hvordan modspillerens bold ligger.

Hulspil har sine egne regler i golfbogen og er den oprindelige spilleform i golf. Som tommelfingerregel kan man sige, at det der giver 2 strafslag i slagspil, giver tab af hul i hulspil.

Betingelser for deltagelse

Turneringen løber over sæsonen med indlagte skæringsdatoer for afvikling af de enkelte matcher.

Der spilles i en herrerække og en damerække.

Hulspilskort

Herrerrækken

Vær med

For en flad halvtredser er du med i vores uofficielle klubmesterskab i hulspil.

Damerækken