Lektioner

Som en del af din uddannelse til golfspiller får du 6 lektioner af klubben. Hver lektion er af 20 minutters varighed. Lektionerne er fordelt over disse emner:

• Slagtræning på Driving Range (svingteknik)
  • Kort spil (chip, pitch, bunkerslag og putning)

Vi anbefaler at lektionerne tages over en periode på 3 uger, og at du selv træner flittigt imellem lektionerne. Antallet af lektioner, som er nødvendige for den enkelte, kan  variere. Normalt er det da også nødvendigt med ekstra lektioner. Disse skal du selv betale til træneren. Så snart træneren skønner du er klar, bliver du frigivet til at spille i kaninklubben.

Imens du er prøvemedlem er det muligt at leje udstyr. Vores trænerteam vil som en naturlig del af kaninforløbet stille deres ekspertise og vejledning til rådighed for dig inden du køber udstyr.