Kom og mød din bestyrelse og Daisy

Fyraftensmøde den 28. august kl. 17:00-20:00

17:00-18:15   Mød din bestyrelse
18:15-19:00   Let tapasanretning
19:00-20:00   Daisy Nielsen fortæller om sit liv som professionel golfspiller

Bestyrelsen i Aalborg Golfklub ønsker at styrke medlemsdemokratiet og åbenheden om bestyrelsens arbejde generelt. Derfor vil vi gerne invitere til fyraftensmøde i klubhuset.

Vi vil gerne høre din mening om klubbens og bestyrelsens aktiviteter, og vil gerne stille os til rådighed for spørgsmål, du måtte have om vores bestyrelses- og udvalgsarbejde.

Vi vil starte fyraftensmødet med at fortælle lidt om de forskellige udvalgs arbejder, og derefter vil vi i udvalgene være til rådighed for en snak.

Hvis du har nogle gode ideer og forslag til at gøre vores klub endnu bedre end den allerede er, vil vi rigtig gerne høre dem, så tag dem endelig med.

Herefter vil Daisy komme og fortælle om sit liv som professionel golfspiller, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Daisy, både for dem, der har en drøm om en professionel golfkarriere og for dem, der er nysgerrige på et liv, hvor det, der er de flestes hobby, er blevet til ens job.

Vi håber at se dig til fyraftensmødet.

De bedste hilsener
Bestyrelsen i Aalborg Golfklub

Af hensyn til køkkenet er tilmelding nødvendig og der er max 50 pladser

Felter markeret med * skal udfyldes.

Anne Jakobsen
Charlotte Østergaard