Golf er et fascinerende spil med mere end 500 års traditioner og 34 finurlige regler.

I al sin enkelthed er golf et simpelt spil, som går ud på at slå en lille bold i hul på så få slag som muligt. Men golf er meget mere end det.

Spillet går rigtigt nok ud på at slå den lille hvide bold fra teestedet hen til et næsten lige så lille hul med færrest mulige slag. Men for mange, der dyrker golf, er det sekundært i forhold til alle de andre oplevelser, som sporten giver.

Golf er et socialt spil, hvor du kan tilbringe 4-5 timer i selskab med familie, venner eller fremmede. Samtidig beriges du med smukke naturoplevelser i skov, mark og eng. Golf er god motion, hvor du i løbet af en runde får gået ca. 8 kilometer. Golf er en sport, hvor nybegynderen kan konkurrere på lige fod med klubmesteren takket være det geniale handicapsystem. Kort sagt: golf er et spil for alle aldersgrupper og køn.

Det kan blive årets offline oplevelse!

Du kobler af og kommer i godt selskab. Måske kender du allerede et medlem i Aalborg Golf Klub, du kan prøve spillet af med. Hvis ikke? – så henvender du dig bare i klubben, så hjælper vi dig i gang.

Golf er lig med masser af motion, frisk luft, sjovt samvær med familie og venner, sport, konkurrence, udfordring og succes.

Kontakt sekretariatet i Aalborg Golf Klub – så er du allerede i gang. Vi glæder os til at møde dig!

Aalborg golf 2016 5 kopi
Banen 4