Kaninklubben er en uformel klub, der ledes af begynderudvalget.

Det overordnede mål er at tilbyde nye medlemmer undervisning i at spille golf, samt drage omsorg for, at alle bliver indsluset i golfklubben og dens aktiviteter.
Alle seniorspillere med handicap over 36 kan deltage.
Der spilles hver onsdag i månederne  april, maj,  juni,  august og september.
  • Sæsonstart: 5. april 2017
  • Mødetid: onsdage kl. 16:30 – senest
  • Starttid: kl. 17:00 – gunstart
For at kunne afvikle kaninturneringen om onsdagen på en tilfredsstillende måde, er det nødvendigt med tilmelding.
                                   Det går du på:  ” Tilmelding til spil onsdage
Listen vil blive fjernet kl. 12:00 på dagen hvor der spilles, og der vil blive lavet en startliste for den kommende turnering.
Der opkræves kr.15 pr. turnering du deltager i. Pengene bliver anvendt til præmier samt tilskud til afslutningsfesten lørdag d. 30. september
Du vil som begynder blive ledsaget af en instruktør, indtil du er nogenlunde rutineret i at spille på banen.
Efter spillet samles vi i klubhuset til præmieoverrækkelse, en snak om problemer og evt. tvivlsspørgsmål, der kan være opstået undervejs.
  • Mad bestiller vi, før vi går ud

flag flagflag