Som medlem i Aalborg Golf Klub kan du benytte dig af nedenstående green fee aftaler:

Aalborg Golf Klub

Et medlem af Aalborg Golf Klub kan medtage 1 gæst til ½ pris. Det er en betingelse, at medlemmet selv spiller med gæsten på runden samt at medlemmets medlemsnummer er opgivet ved registrering i den elektroniske green fee bog. Fleksmedlemmer kan ikke opnå rabat ved spil med medlem.

Andre rabatordninger

Medlemmer i de nordjyske golfklubber, der indgår i Samarbejdende Golfklubber i Nordjylland (SGN), kan spille til ½ pris på nedenstående baner. Vil du læse mere om de enkelte baner, kan du klikke videre på klubnavnet.

Ud over nordjyske klubber, har vi indgået aftaler med en række andre spændende baner. Klubnavnet fungerer som link, hvis du vil læse mere.