Danmarks (Aalborgs) bedste golfhuller

DGU skriver..

Vær med til at finde Danmarks bedste golfhuller

Danmarks største golfmagasin Dansk Golf og GOlf.dk vil kåre Danmarks bedste golfhuller. Til at lykkes med den opgave har vi brug for de danske golfklubberns hjælp. I løbet af sommeren 2017 vil vi finde frem til et kvalificeret bud på de bedste golfhuller i Danmark. Der er tale om et bredt funderet projekt, og vi ønsker, at alle klubber i landet bruger deres mulighed for at være med.

For os betyder det..

At vi kører en afstemning blandt medlemmerne frem til onsdag den 28. juni kl. 12.00, hvor I kan stemme på jeres favorithul på hver sløjfe. I kan kun vælge et hvert hul på hver sløjfe.

Stemmerne tælles herefter op, og medlemmernes favorithul på hver sløjfe kåres. Samtidig kåres medlemmernes favorithul totalt set.
Blandt alle, der stemmer, trækker vi lod om 4 x greenfeebilletter til Dronninglund Golfklub.

Det er helt op til dig selv, hvad du lægger vægt på, når du skal vurdere Aalborg Golf Klubs bedste huller – det være sig æstetik, originalitet, sværhedsgrad, strategisk design, beliggenhed eller noget helt andet.

De ansattes favoritter

Marcus Brown

Gul sløjfe: Gul 8
Rød sløjfe: Rød 2