Rød sløjfe: Hul 1

Beskrivelse:

Blødt par 4 starthul med bred fairway.

Proens tips:

Hold dit teeshot til højre for midten for at åbne op for approachslaget til green. Greenen falder fra bagkant til forkant. Forsøg at lande under pinden. Greenen skal læses omhyggeligt.

Rød sløjfe: Hul 2

Beskrivelse:

Langt par 4 hul dogleg venstre med Out of Bounds langs højre.

Proens tips:

Det frække slag vil blive belønnet her. Fra gult teested sigtes mellem rødt teested og bunkerkant. Med en lang green skal du være opmærksom på dit køllevalg i approachslaget.

Rød sløjfe: Hul 3

Beskrivelse:

Langt og lige par 5 hul med strategisk godt placerede bunkers og Out of Bounds langs højre.

Proens tips:

Placer drivet midt imellem bunkerne og hold dig derefter i højre side af fairway. Når man når op til greenen, er der mange skjulte breaks, så læs greenen omhyggeligt fra 2 sider.

SponsorSponsor_OfficePartner_290x140

Rød sløjfe: Hul 4

Beskrivelse:

Kort par 4 hul med kraftigt dogleg venstre og 2 vandhazarder i venstre side.

Proens tips:

I drivet sigtes mod højre kant af venstre bunker for at åbne mod green. Det sikre approach vil være kort og i venstre side af midten af green.

Rød sløjfe: Hul 5

Beskrivelse:

Rød sløjfes signaturhul er et par 4 hul med dogleg højre og vandhazard i venstre.

Proens tips:

Roughen i højre side er absolut no go area. Forsigtigt teeshot ud mod vandhazarden i venstre side af fairway åbner hullet op for approachslaget. Husk – hazarden er tættere på green end du regner med.

Rød sløjfe: Hul 6

Beskrivelse:

Kort par 3 hul med Out of Bounds langs højre.

Proens tips:

Greenen er i 3 niveauer og kun 20 meter dyb. Forsøg derfor at lande bolden så tæt på forkant som muligt.

Sponsorcarlsberg

Rød sløjfe: Hul 7

Beskrivelse:

Mellemlangt par 4 hul op ad bakke. Out of Bounds til højre og vandhazard til venstre.

Proens tips:

Drivet skal ligge i venstre side af fairway for at åbne op til green, som er i 3 niveauer og 30 meter dyb. Vær opmærksom på, at der er et spænd på 4 jern fra forkant til bagkant af green. Desuden går det op ad bakke, så vælg jern med omtanke.

Rød sløjfe: Hul 8

Beskrivelse:

Banens smukkeste par 3 hul med stor vandhazard foran og venstre om green. Pindens placering på plateau-greenen bestemmer hullets sværhedsgrad.

Proens tips:

Hvis pinden står langt tilbage i venstre, belønnes det forsigtige teeshot. Højre side af midtgreen er altid et godt landingssted.

Rød sløjfe: Hul 9

Beskrivelse:

Langt og lige par 5 hul med vandhazard i venstre side og en green, der er godt beskyttet af bunkers.

Proens tips:

Placer dit teeshot midt i fairway og læg 2. slaget i højre side af fairway. Approach til greenen er lidt op ad bakke, hvilket har betydning for slagets længde.