Gul sløjfe: Hul 1

Beskrivelse:

Par 4 hul der er sværere end det ser ud.

Proens tips:

Læg dit teeshot midt i fairway. Greenen er beskyttet af bunkers og en vandhazard, der kommer tæt på green. Tag en kølle ekstra – der er længere end du tror.

Sponsorgabriel_erhvervspark_290x140

Gul sløjfe: Hul 2

Beskrivelse:

Kort par 3 hul med banens dybeste bunker til højre for green.

Proens tips:

Det sikre teeshot er til midtgreen for at få den optimale chance for par. Undgå bunker i højre.

Gul sløjfe: Hul 3

Beskrivelse:

Mellemlangt par 4 hul med dogleg venstre og en green, der er godt beskyttet af bunkers.

Proens tips:

Fra gult teested er sigtepunktet flagstangen på toppen af klubhuset. De langtslående kan med fordel slå så tæt på træerne i venstre som muligt. Det vil blive belønnet med et kort pitch til green. Her er det altid godt at lande under pinden.

Gul sløjfe: Hul 4

Let par 5 hul med vandhazard foran green

Proens tips:

Fra teestedet slås lige ud. 2. slaget skal ligge til venstre for midten for at åbne greenen op. For de langtslående er dette hul oplagt til et angreb i 2. slaget.

Gul sløjfe: Hul 5

Beskrivelse:

Par 4 hul med dogleg højre.

Proens tips:

Fra gult teested sigtes direkte over rødt teested. For de længereslående kan man tage retning højre om rødt teested. Approach til green går opad hvilket har betydning for valg af kølle. Greenen er i 2 niveauer. Forsøg at holde dig venstre om pinden.

Gul sløjfe: Hul 6

Beskrivelse:

Mellemlangt par 3 hul, hvor man ikke skal lade sig snyde af niveauforskellen.

Proens tips:

Her er midtgreen altid at foretrække.

Sponsorscheelsminde_290x140

Gul sløjfe: Hul 7

Beskrivelse:

Gul sløjfes signaturhul er et langt og svært par 4 hul med vandhazard langs højre side af greenen.

Proens tips:

Hold dit teeshot i venstre side af fairway. For den, der går efter greenen i 2, anbefales det at gå efter venstre side af midtgreen, da vandhazarden går tættere på, end man tror.

Gul sløjfe: Hul 8

Beskrivelse:

Mellemlangt par 3 hul med rhododendron, der omkranser green.

Proens tips:

Sigt til venstre for midtgreen. Husk at tage hensyn til vinden!

Gul sløjfe: Hul 9

Beskrivelse:

Banens sværeste par 5 hul med dobbelt dogleg og stor vandhazard foran green.

Proens tips:

Her er det absolut vigtigt at komme godt fra tee. Sigt lige venstre om træet midt i fairway. 2. slaget holdes i venstre side af fairway for at åbne op til en lang green i forskellige niveauer. Husk at tage en ekstra kølle, da der er længere op end man tror.

Del det!