Blå sløjfe: Hul 1

Beskrivelse:

Blå sløjfes signaturhul – et svært par 4 hul med dobbelt dogleg og udfordrende teeshot.

Proens tips:

For at komme godt fra start foreslås det at spille hullet som et par 5 hul. Dermed kan du lande i dalen i 2. slaget. Sørg for at holde bolden så meget i venstre som muligt.

Blå sløjfe: Hul 2

Beskrivelse:

Tricky par 4 hul med dogleg venstre.

Proens tips:

Sigt efter den bagerste bunker og lad bolden arbejde sig ned mod venstre. Green er lang med et spænd på flere jern, så vær omhyggelig med valg af jern til 2. slaget.

Blå sløjfe: Hul 3

Beskrivelse:

Kort men vanskeligt par 3 hul med skjult bunker i højre.

Proens tips:

Greenen falder fra venstre bagkant mod højre forkant. Forsøg at lægge bolden under pinden. Breaket på green er større end du regner med, så vær omhyggelig med at læse puttelinjen.

Blå sløjfe: Hul 4

Beskrivelse:

Mellemlangt par 4 hul med Out of Bounds langs venstre.

Proens tips:

Sigtepunkt fra teestedet er lige venstre om træet midt i fairway. Approachslaget lægges til højre for midtgreen for at imødegå hældning mod venstre.

danskebank_290x140(3)Sponsor

Blå sløjfe: Hul 5

Beskrivelse:

Kort par 5 hul med dogleg højre og Out of Bounds langs venstre.

Proens tips:

Sigtepunkt fra teested er puklen til venstre for højre fairwaybunker. 2. slaget holdes så tæt på bunker i venstre side som muligt for at åbne ind til green. Husk at green er 35 meter lang, hvilket giver et spænd på 4 jern fra forkant til bagkant.

danskebank_290x140(3)Sponsor

Blå sløjfe: Hul 6

Beskrivelse:

Banens nemmeste par 4 hul.

Proens tips:

Det lange og frække teeshot bliver belønnet her og giver banens største birdiemulighed. Husk dog at læse green omhyggeligt.

Blå sløjfe: Hul 7

Beskrivelse:

Langt og lige par 4 hul der kræver is i maven fra tee.

Proens tips:

Hold dit teeshot i højre side af fairway. Dette giver mulighed for lay-up eller for at gå efter green. Vælger man lay-up, skal bolden så langt til venstre som muligt i 2. slaget for at åbne ind til green.

Blå sløjfe: Hul 8

Beskrivelse:

Kort par 4 hul med udfordrende approach til green.

Proens tips:

Sørg for at holde dit drive så meget i venstre side af fairway som muligt for at få optimal indgang til green. Lad approachslaget lande så tæt på forkant som muligt.

Blå sløjfe: Hul 9

Beskrivelse:

Udfordrende par 3 hul med skjult bunker bagved green.

Proens tips:

Husk at tage hensyn til vinden i dine overvejelser vedr. køllevalg. Sigt efter midten af green.

Sponsordanskebank_290x140(3)

Banen er lukket pga. rimfrost - har du booket tid i det interval, hvor banen er lukket, er din tid tabt. Bestil venligst en ny!