I søndags blev det Aalborgs tur til at afvikle kredsturnering for juniorerne, hvor der både er et 18-hullers hold og et 9-hullers hold. Det var sæsonens sidste i distriktet.

Aalborgs 18 hullers hold vandt søndag på hjemmebane og er dermed samlet vinder af turneringen. De var faktisk så langt foran inden sidste runde, at de nærmest blot skulle stille op for at blive samlet vindere. Meget flot spillet og sejt at slutte af med at vinde. Holdet har dermed kvalificeret sig til kredsfinale på Nordvestjysk den 7/10. Kæmpe tillykke til holdet og godt at der, udover en meget stor pokal, var bolde som præmie, for det får de vist brug for på Nordvestjysk !

Ni-hullers holdet måtte desværre efter en ellers heroisk indsats se sig slået på målstregen af et fusionshold fra Hobro, Aars og Mariagerfjord, der dermed vandt retten til at komme ned og være Caddier til næste års stjernegolf. Det har de sidste par år været Aalborg og det vil vi kæmpe for at det også bliver fremover. Uanset hvad så er det godt spillet af alle spillerne !