Velgørenhedsauktion til fordel for Børnekræftafdelingen på Aalborg Sygehus

Vi elsker at glæde andre! Og når muligheden for at glæde vores medlemmer og støtte et godt formål opstår, er vi med. Kræft er en sygdom, der desværre rammer for mange, store som små, og vi vil gøre vores for at skabe smil, selv når tingene er svære. Børnekræftafdelingen på Aalborg Sygehus gør et stort stykke arbejde for at skabe gode rammer for kræftramte børn og deres familier.

Vi afholder derfor en auktion i håb om at I, jeres kære og måske en nabo vil hjælpe til at vi kan skabe smil hos børnene på kræftafdelingen og samtidig har mulighed for at vinde nogle rigtig spændende og unikke præmier. 

Alle pengene fra auktionen, går ubeskåret til Børnekræftafdelingen.

Hjælp os med at glæde børnene på kræftafdelingen, deltag i vores auktion og hjælp med at bekæmpe sygdommen som berøre os alle!

Deltagelsesbetingelser

  1. Givet bud er bindende
  2. Du må deltage alle de gange du ønsker og på det antal af præmierne du ønsker.
  3. Du bestemmer selv, hvor højt et beløb du vil byde. Vi har dog sat et minimumsbeløb (startbud).
  4. Ca. hver 2 dag (alt efter antal af bud), vil det blive offentliggjort, hvad højeste bud er på hjemmesiden og i klubhuset.
  5. Du bestemmer selv hvor højt du vil byde.
  6. Deltagere vil forblive anonyme indtil vinderne er fundet. Vinderne vil kun blive offentliggjort efter aftale.

Sådan deltager du

Du kan deltage ved at indsende dit bud via mail såvel som aflevere en seddel i greenfeekassen.

Hvis du deltager via mail, så oplys venligst:
1. Navn og efternavn
2. Dit medlemsnummer
3. Auktionsnummer (det du ønsker at byde på)
4. Dit bud (beløb). Det aktuelle bud, vil blive opdateret på hjemmesiden og i klubhuset.
5. Send mail til nana@aalborggolfklub.dk

Deltager du via Greenfeeboxen, ligger der sedler ved skranken (ved Louise) du kan udfylde

Auktionen afsluttes d. 27/6 kl. 12. Vinderen kontaktes med information omkring betaling mv.
Offentliggørelse af vinderne vil kommer på facebook og hjemmeside kort efter afslutning.

Auktionsnummer 1 - Smuk Aalborg Illustration af Joanna Jensen

Det Aktuelle bud er : 500 kr.

NyVerden Aalborg Motiv 30×42 cm
Akvarel & Fineliner
Nr. 40/50 – et af de sidste som bliver produceret af dette motiv

“Jeg er forelsket i akvarel -nærmere bestemt eksperimentering med mediets mange muligheder. Jeg nyder især, at lave surrealistiske motiver, og mest kendt for mine svævende planeter og drømmende ansigter. Beskuerne finder ofte nye ting i mine malerier – det er som om, at hver person ser forskellige objekter/væsener deri. Jeg håber at mine værker kan have en beroligende effekt på beskueren, og samtidig sætte en drømmende tilstand igang. Det er netop min indre drømmeverden motiverne kommer fra – KH Joanna Jensen”

Joannas motiver er tderst populære, og hun er i dag at finde på mange forskellige upcoming design/kunstmarkeder i hele landet. Besøg endelig hende på Facebook eller på hendes hjemmeside, for at se flere af hendes værker.

Auktionsnummer 2 - Fedtfrysningsbehandling hos VIDA

STARTBUD: 800 kr.
Hos VIDA bliver du altid taget godt imod af et kompetent personale. Salonen er beliggende i Øgadekvarteret og du har måske set dem i TV2Nord, hvor de ofte viser nye behandlingsformer. Det er en salon med hjertevarme og som sætter din oplevelse højt. VIDA ønsker at støtte det gode formål, med en rigtig lækker præmie, som lyder på 1 stk fedtfrysningsbehandling med 2 håndtag

Læs mere om behandlingen her

VIDA er spansk og betyder ”livet”. Og hos VIDA værdsætter vi at forskønne livet. Glid ind i en verden af resultatskabende, selvforkælende og livsnydende behandlinger. Vi er specialister i hudpleje og velvære, så hos os er du sikker på at få den bedste behandling. Hos VIDA kan du forvente resultatskabende ansigtsbehandlinger med speciale i hudproblemer, du kan få afslappende kropsbehandlinger, smukke negle og meget mere.Vi har lang erfaring inden for skønheds- og wellness-branchen, og vi holder os nøje opdateret med kurser og de nyeste tendenser. Hos VIDA sammensætter vi behandlingerne ud fra den enkelte kundes ønsker og behov. Dette kombineret med høj faglig dygtighed og produkter af høj kvalitet skaber de bedste resultater for dig. Ønsker du resultatskabende behandlinger eller afslappende velvære, så kig ind hos VIDA. 

Auktionsnummer 3 - Lækre godter til den feminine golfspiller

STARTBUD: 100 kr.
Dette nummer består af en masse spændende godter til damegolfspilleren.
Byd på denne og få:
– Lækker Aalborg Golfklub polotrøje i str. XL
(Den er lille i størrelsen, så passer en alm. M og L)
– Aalborg Golfklub Pitchfork
– Praktisk boxpung lavet af krea-bloggeren Michelle-Marie Bruun Baadsgaard.
Se mere om hendes mange kreative gør-det-selv projekter. Besøg hendes blog og Facebook
– 2 pakker med bolde a 3

Auktionsnummer 4 - Lige til herreværelset

Det aktuelle bud er : 600 kr.
Mats Bjórkman, som du måske har mødt til foredrag her i klubben, ejer af firmaet Mac Y – Spiritus med en go’ smag i munden, har i sagens gode tjeneste doneret en flaske Dos Maderas Luxus – Barbados-Guyana blended rom 10+5 år, som du nu har mulighed for at byde på.

Master blenderen udvælger nøje de mest eksklusive rom fra Barbados og Guyana. Disse 2 lande har deres egen romstil, da de kan lave rom på 2 forskellige destillationssystemer. Den kraftige og aromatiske rom laves på pot still destillationskedler, som vi kender fra whiskyverden. Derudover laves der en mere blid og afrundet rom på mere moderne kolonne destillationsanlæg. Begge typer rom indgår i blandingerne fra både Guyana og Barbados. Når den ønskede blanding er fundet, lagre man denne udgave dobbelt så længe som de 2 andre Dos Maderas aftapninger i Caribien, nemlig 10 år. Efter første del af lagringsprocessen, bliver blandingen sejlet over Atlanten til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Williams & Humbert laver forskellige sherryvin. I denne forbindelse bliver der en del brugte sherrytønder tilovers. De bruges så til at efterlagre rommen på.Denne luksus udgave lagres i tønder, der har indeholdt en meget sød og fyldig sherry. Der er tale om tønder fra 20 år gammel Don Guido sherry (Pedro Ximénez). Her får rommen lov til at modne yderligere i 5 år. Så navnet Dos Maderas luksus 10+5 betyder: 10 år i Caribien i amerikanske Bourbon tønder og 5 år i Spanien i PX sherrytønder.

Tim Gade er kunstner, videograf og tilretterlægger, han er inspireret af rockmusikscenen, hvor han også laver lyd på flere bands. Tim Gade er indehaver af firmaet Timtalksvideo, hvor han både er kunstner, videograf og tilretterlægger. Han har udarbejdet video til større og mindre virksomheder. Foruden dette er han musiker og laver lyd på bands i ind- og udland, hvilket også er en stor inspirationskilde til hans illustrationer.

Motivet er lavet specielt itl lejligheden og Aalborg Golf Klub og er derfor et unika. Perfekt til herreværelset.

Auktionsnummer 5 - Rigtig mandehørm

Det aktuelle bud er: 500 kr.
Mats Bjórkman, som du måske har mødt til foredrag her i klubben, ejer af firmaet Mac Y – Spiritus med en go’ smag i munden, har i sagens gode tjeneste doneret en flaske McGibbon’s Golf Club Special Reserve, som du nu har mulighed for at byde på.

Ligesom Douglas Laing brødrende er fantastisk dygtige til at udvælge fade til deres Provenance og Old Malt Cask aftapninger, kan de mestre at sammensætte en ypperlig blend. De sætter som altid kvaliteten i højsædet og det bærer denne luksusblend (12 år) også præg af. Det var jo trods alt blendkunsten der gjorde dem kendt i tidernes morgen. John Player Special og Kings of Scotch er eksempler derpå.

Tim Gade er kunstner, videograf og tilretterlægger, han er inspireret af rockmusikscenen, hvor han også laver lyd på flere bands. Tim Gade er indehaver af firmaet Timtalksvideo, hvor han både er kunstner, videograf og tilretterlægger. Han har udarbejdet video til større og mindre virksomheder. Foruden dette er han musiker og laver lyd på bands i ind- og udland, hvilket også er en stor inspirationskilde til hans illustrationer.

Motivet er lavet specielt itl lejligheden og Aalborg Golf Klub og er derfor et unika. Perfekt til herreværelset.

Auktionsnummer 6 - Hole in One Whisky

Det aktuelle bud er 100 kr. 
Vi har været så heldige at to af vores medlemmer fik Hole in One i denne dejlige sommervarme. Normalt vinder medlemmerne en flaske The Glen Dowan Blended Scotch whisky, sponsoeret af Vinspecialisten. Men om det var solstik eller et bankende hjerte for at hjælpe Børnekræftafdelingen, har både Søren Worsaae og Thomas Gaardsøe  valgt at donere deres flaske til dette formål. Vi takker rigtig mange gange!

Så, nu har du mulighed for at få fingerne i en flaske af den lækre whisky. Og hvem ved? Måske vil denne “vinder flaske” hjælpe dig til at få bedre spil og selv få Hole in One.

Del det!